To już ostatnia chwila na dołączenie do Benefit System!!!

To już ostatnia chwila na dołączenie do programu Benefit System! Dla członków NSZZ Solidarność w PKW S.A. ZG Sobieski negocjujemy korzystną ofertę na dostęp do ponad 4 tys. obiektów sportowych w całej Polsce. W Jaworznie są to między innymi Fitnes Szok, Cube Szok, Kryta Pływalnia w Osiedlu Stałym, basen w Hotelu Pańska Góra itd. Każdy, kto przystąpi do tego programu otrzymuje imienną kartę Multisport Plus otwierającą drzwi do świata rekreacji.

Program ten dedykowany jest tylko dla podmiotów prawnych nie można karty kupić indywidualnie. W ZG Sobieski tylko Solidarność przystąpiła do tego programu i wynegocjowała optymalne warunki dla członków NSZZ Solidarność.

Nie zastanawiaj się dłużej, przyjdź lub zadzwoń do siedziby NSZZ Solidarność na szyb Piłsudski tel. 5682 lub Sobieski 5706. Zapisy trwają tylko do 28 lutego!